Jouw specialist
voor uw badkamerrenovaties, totale renovaties, vocht- en kelderproblemen.

0485 13 73 31 CONTACT

Gevelwerken

Wil je in je renovatieproject ook de gevels aanpakken? Ook voor gevelwerken ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan met de nodige expertise, vakkennis en ervaring aan de slag om jouw gevel weer te laten schitteren als voorheen.

Soorten gevelwerken

Je wil de gevel van je woning in zijn oude glorie herstellen? Of misschien geef je je thuis een totale make-over en ga je voor een volledig nieuwe stijl? Door juist uitgevoerde gevelwerken zijn de mogelijkheden zeer ruim!

Wat houden gevelwerken nu precies in? "Gevelwerken" is een redelijk algemene term die een brede lading dekt. Wij voeren onder andere onderstaande gevelwerken voor je uit:

  • voegwerken
  • pleisterwerken
  • gevelisolatie
  • sierbepleistering
  • ...

Offerte gevelwerken

Je bent op zoek naar prijzen voor gevelwerken? Contacteer ons, laat ons weten wat je precies wil en wij maken een offerte op maat van jouw project.

Wij zijn jouw betrouwbare partner voor gevelwerken in de regio rond Bonheiden, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek, Putte, Duffel, Heist-op-den-Berg, Willebroek, Aarschot en omliggende gemeenten.