Jouw specialist
voor uw badkamerrenovaties, totale renovaties, vocht- en kelderproblemen.

0485 13 73 31 CONTACT

Badkamerrenovatie

Badkamer vernieuwen

Heeft jouw badkamer haar beste tijd gehad? Is het niet meer de oase van rust die ze ooit geweest is? Of misschien is het altijd een puur functionele ruimte geweest en verlang je nu naar meer? 

Dan is je badkamer vernieuwen door een badkamerrenovatie absoluut een goed idee. Het is tenslotte een ruimte waar je ‘s ochtends je klaarmaakt voor de dag. Of waar je na een hectische werkdag al je spanningen loslaat in een heerlijk bad. 

Genieten in je eigen badparadijsje!

Kleine aanpassing of renovatie

Iedere badkamer is anders. Elk mens is verschillend. Dus ook elke badkamerrenovatie is elke keer weer anders. 

Sommige mensen willen een kleine aanpassing. Bijvoorbeeld een bad vervangen door een douche, of omgekeerd. Of ze willen een nieuw lavabomeubel, terwijl de rest van de badkamer blijft zoals ze is. 

Andere mensen kiezen dan weer voor de totaalaanpak. Een volledige badkamerrenovatie waarbij alle bestaande elementen worden vervangen. Het is daarbij zelfs mogelijk om bepaalde sanitaire toestellen te verplaatsen. Wij zorgen voor een totale afwerking. Van het aanpassen van de sanitaire leidingen tot het plaatsen van de kranen, de douche, het bad en het badkamermeubel. 

Of je nu kiest voor een kleine ingreep of een totale make-over van je badkamer, je bent bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide ervaring en opgedane kennis zetten wij graag in om van jouw badkamer een absoluut pareltje te maken, helemaal op maat van jouw wensen, noden en dromen.

Badkamerrenovatie offerte

Begint het al te kriebelen om in je nieuwe badkamer te gaan genieten? Neem dan snel contact met ons op en vertel ons je wensen en plannen. We bespreken graag met jou de mogelijkheden en maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor jouw badkamerrenovatie. 

Wij zijn dé betrouwbare partner voor badkamerrenovaties in de regio rond Bonheiden, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek, Putte, Duffel, Heist-op-den-Berg, Willebroek, Aarschot en omliggende gemeenten.

Recente realisatie

Badkamer 1

Badkamer 2

Badkamer 3

Badkamer 4

Badkamer 5

Badkamer 6

Badkamer 7

Badkamer 8 (voor & na)