Jouw specialist
voor uw badkamerrenovaties, totale renovaties, vocht- en kelderproblemen.

0485 13 73 31 CONTACT

Betoninjecties tegen vochtproblemen

Barsten in betonmuren of betonvloeren

Beton is een sterk en solide materiaal. Het is daarnaast goed bestand tegen vocht en gaat lang mee. Het is dan ook geen wonder dat beton in de bouwsector een van de meest gebruikte materialen is. 

Betonmuren en -vloeren zijn in principe dus sterk en waterdicht. Toch kunnen er na verloop van tijd, of door een foutieve fabricage, barsten ontstaan. 

Het is belangrijk om deze tijdig aan te pakken om grotere problemen te voorkomen.

Waterlekkage in betonconstructie

Voor de sterkte van je woning zijn wat scheuren in een betonnen muur of vloer niet meteen iets om je zorgen over te maken. Maar, ze kunnen op termijn wel zorgen voor vochtproblemen. Wanneer er bijvoorbeeld in je kelder grondwater binnen lekt door een scheur in het beton, dan is het tijd om aan de alarmbel te trekken. 

En eigenlijk voorkom je dat best. Van zodra je scheuren ontdekt, laat je die best eens nakijken en indien nodig herstellen.

Betoninjectie

Dat herstellen gebeurt door betoninjectie. We spuiten een dichtingsproduct in dat de scheur afdicht en ervoor zorgt dat er geen water meer kan binnendringen.

Offerte betoninjectie

Los vandaag nog jouw betonproblemen op. Contacteer ons voor een gratis inspectie en diagnose van de scheuren in het beton in jouw woning. We bieden je een gratis offerte voor het vakkundig en snel herstellen van de scheuren door een betoninjectie. 

Wij zijn dé betrouwbare partner voor het oplossen van vochtproblemen door middel van betoninjecties in de regio rond Bonheiden, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek, Putte, Duffel, Heist-op-den-Berg, Willebroek, Aarschot en omliggende gemeenten.