Jouw specialist
voor uw badkamerrenovaties, totale renovaties, vocht- en kelderproblemen.

0485 13 73 31 CONTACT

Algemene renovatiewerken

Totale renovatie

Heb je een bestaande woning gekocht die al wat jaren op de teller heeft? Of misschien wil je je woning waarin je al jaren woont een upgrade geven en verbouwen. Dan spreken we van een totale renovatie. Muren worden afgebroken en/of bijgebouwd, het dak wordt vernieuwd de badkamer krijgt een uitgebreide renovatie en mogelijk komt er ook een nieuwe keuken in de woning… De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bij een totaalrenovatie is een duidelijke planning cruciaal. Door onze uitgebreide ervaring weten we hoe we een totale renovatie best aanpakken. Onze knowhow zorgt voor een doelgericht plan waarop de werkzaamheden worden afgestemd. Zo ben je zeker van een vlotte opvolging en afwerking van je woning. Op die manier wordt de overlast die sowieso bij een renovatie komt kijken zo kort mogelijk gehouden.

Gedeeltelijke renovatie

Wil je slechts één kamer aanpakken? Een kantoorruimte die je wil omtoveren tot babykamer? Of een zolder waar je graag een mancave inricht? We gaan graag met veel zin en deskundigheid aan de slag om jouw gedeeltelijke renovatie tot een goed einde te brengen. 

Offerte renovatiewerken

Wil je nu eindelijk aan die renovatie beginnen waar je al zolang over droomt? Neem dan contact met ons op een laat weten wat je precies wil doen. We bekijken samen de mogelijkheden en maken een offerte op voor jouw renovatieproject, helemaal op maat van jouw wensen, dromen en noden. 

Wij zijn je betrouwbare partner voor zowel totaalrenovaties als voor kleine verbouwingen in de regio rond Bonheiden, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek, Putte, Duffel, Heist-op-den-Berg, Willebroek, Aarschot en omliggende gemeenten.